Personlig assistent till pojke strax utanför Alingsås


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Vi söker en personlig assistent till en underbar 5-årig pojke med multihandikapp/hjärnskada en bit utanför Alingsås. (Ödenäs Olofsered men ska snart flytta)  
Vill du lära känna en fantastisk familj och en underbart go liten pojke? Då har du hittat rätt!

Pojken är född med en sällsynt hjärnsjukdom och har även epilepsi. En stor del i arbetet handlar om att göra hans dagar så bra som möjligt genom en promenad i vagnen, gunga och leka utifrån hans förmågor. Att hjälpa honom upptäcka världen genom att ta världen till honom! 

Arbetsuppgifterna kommer givetvis också bestå av att hjälpa pojken i hans vardag såsom av- och påklädning, tvätt, handräckning, matsituationer med peg,slemsug, inhalationer, hygien och förstås lek. Han har andningssvårigheter och epilepsi vilket kräver att du som assistent är lugn och trygg.  

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn, allra helst med funktionshindrade barn. 
Som person är du ansvarstagande, har tålamod, lätt för att lära och en varm personlighet. 
Meriterande är även erfarenhet av PEG och epilepsi. Du är icke-rökare och ett krav är att du har körkort och tillgång till bil då hemmet är cirka 15-20 minuter från Alingsås även efter flytten.

Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från kundens behov och aktiviteter. 
Arbetet är främst förlagt i pojkens hem men också där olika aktiviteter är.
Som ny medarbetare är du en del i hans absolut fantstiksa team där alla arbetar med hjärtat och hjälper varandra! Du får också självklart stöd av en arbetsledare som hjälper dig i din introduktion. 

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov omgående, gärna mer under sommaren, semestrar och vid behov (inhopp) med start omgående. 
Introduktion sker snarast.
Arbetet innefattar varierande vaken natt, dag/kväll/helg.

Lön: 130kr/h exklusive semesterersättning och ob-ersättning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan