Personlig assistent, Kalmar

 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. I augusti öppnade vi kontor i Oskarshamn. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 

Jag är en tonårskille som bor med min familj i närheten av Kalmar. Jag har en medfödd funktionsnedsättning med bland annat autism och andra funktionsnedsättningar. Jag har därför behov av stöd med struktur och att tydliggöra min vardag. Jag behöver hjälp att ligga steget före och stöd för att förstå min omgivning. Jag behöver omge mig av personliga assistenter dygnet runt för att få mitt liv att fungera på det vis jag vill, önskar och orkar. 

Som personlig assistent hos mig är din arbetsplats är där jag befinner mig. Därför är det viktigt att du är anpassningsbar och har förmågan att smälta in i familjen. Jag har en egen lya i huset där jag trivs bäst. Jag tycker även om att vara ute och ibland är jag i väg på aktiviteter. Jag går även i skolan. Jag vill att du är ansvarsfull även om du också kan vara skojfrisk med glimten i ögat. Du får gärna vara lättsam och social men du ska också med lätthet kunna ta ett steg tillbaka när situationen kräver. Om du har erfarenhet av att arbeta inom vården eller som personlig assistent kan det vara ett plus i kanten, men jag värdesätter först och främst dina personliga egenskaper. För att kunna ta dig till och från jobbet, så krävs det bil och körkort. Körkort är också nödvändigt eftersom jag har en bil som mina assistenter ska kunna köra när jag vill åka någonstans.  

Du kommer att vara anställd av God assistans som anordnar min assistans.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Vi söker personer som kan jobba 82-85%, anställning tillsvidare. Du kan jobba varierade arbetstider, även nätter, alla dagar i veckan. Möjlighet till extrapass vid sjukdom. Arbetstiderna är 9-21 eller 21-9.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, avtalsenliga semestervillkor och ett branschens bästa och högsta friskvårdsbidrag på 4000 kr. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
På God Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell 
Ob-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde efter överenskommelse, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Sista ansökningsdag är 2020-03-15.

För frågor kontakta Johanna på johanna@godassistans.nu

Ansökan