Sommarvikarier inom assistans sökes i Landskrona!

God Assistans söker nu engagerade och ansvarsfulla assistenter inför sommaren till en 40 årig man med flerfunktionshinder och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna består bl. a av att vara behjälplig i all daglig hygien, matning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation och hushållssysslor. DU har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent!

Mannen bor ensam i en lägenhet i Landskrona och det förekommer både enkel och dubbelassistans. 
Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor men stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  Vi ser gärna att du är rökfri och har god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng som har roligt tillsammans och som tillsammans arbetar hårt för att denna man ska få bästa möjliga vardag!

Det finns blandade sysselsättningsgrader att täcka men oavsett sysselsättningsgrad kommer det att förekomma delade pass. Passen ser då ut som följande: 08.00-10.00 & 13-15.30. När du har fått din delegering kommer du att arbeta mer sammanhängande pass och då arbetar du alla tider på dygnet inklusive natt (jour). 

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård för dig som är fast anställd.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta nicole@godassistans.nu eller sylvia@godassistans.nu 

Välkommen med din ansökan! 

Ansökan