Sommarvikarier 85% till kille i tonåren

Inför sommaren och mina ordinarie assistenters ledigheter söker jag dig som vill arbeta som vikare hos mig i sommar. Det finns utrymme för att arbeta mellan 80-90%.
  
Jag är en kille på 14-år som bor varannan vecka i Tollarp och varnnan vecka i Krisianstad då jag har skilda föräldrar. 
Jag har barnasinnet kvar och gillar att leka med tåg, bilar, och att bada. Då är det bra om du gillar att vara aktiv och kan vägleda mig i min vardag.  Jag lyssnar mycket på sagor så det är viktigt att du kan läsa och tala det svenska språket obehindrat.  Efter som jag har stort intresse av att spelar datorspel så det en fördel att du kan engelska och kanske också delar samma intresse. 
  
Mina utmaningar är att jag har autism, kraftig hörselnedsättning, synnedsättning samt diabetes. 
  
Egenskaper som är bra för mig att du har är att vara lugn, stabil, flexibel, kreativ, tålmodig, nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker och självklart att vara positiv. 
  
Tjänsterna är fördelad på veckans alla dagar, dygnets alla timmar och du kommer att vara med mig främst hemma och på olika aktiviteter som bad utflykter med mera. 
  
Du behöver ha körkort för att kunna börja jobba hos mig. 
  
Kan detta vara något för dig så skicka in ditt CV och några rader om dig själv. Har du några funderingar så kontaktar du nicole.areskoug@godassistans.se
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan