Nattassistent 68 % sökes till pojke i Dalby!

Vi erbjuder nu en nattjänst hos en charmerande 11-årig pojke i Dalby. 

Denna tjänst är på 68% och du arbetar vaken natt, 3 nätter i veckan. Främst arbetar du i mitt hem men min familj reser gärna och då ser jag gärna att du kan vara flexibel och följa med på resa någon gång om året. 

Vem är jag?
Jag har omfattande flerfunktionshinder och återkommande dagliga epilepsianfall, vilket innebär ett totalt hjälpbehov. Mina intresse är bland annat, cykling, skidåkning, bad, ridning, musik, promenader, gunga. Allt med hjälp av dig! Arbetet är omväxlande och innebär allt från att vara mig behjälplig med hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk träning, medicinering, matning, lek och bus, kommunikation och att vara länken i möte med andra. Min dagsform varierar på grund av hälsoskäl. Bra dagar vill jag vara aktiv och då är det ditt jobb att se till att jag får ut så mycket som möjligt av min dag. Sämre dagar krävs att du är en trygg och omhändertagande person

Vem är du?
Nu söker jag dig som är intresserad av att bli ett bra team tillsammans med mig, min familj och mina assistenter. Du är stabil, inkännande, och trygg i dig själv. Därtill är du en ansvarsfull person som både kan följa rutiner och ta egna initiativ. Du är en social person med god energi som trivs både med att arbeta ensam med mig och att följa med på familjeaktiviteter, kalas och utflykter. 

Vad får du? 

Ett roligt och stimulerande jobb 
Fast anställning på mitt assistansbolag, god assistans (www.godassistans.nu
Kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 4000:- / år 
Utbildning 
Ett roligt jobb med mig och min assistansgrupp 

Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan.  

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan