Assistent sökes på 50 % till flicka!


Jag är en tjej på 6 år som bor tillsammans med  min mamma, pappa och mina syskon i Bjärred utanför Lund.  Det är lätt att ta sig hit med buss och från busstationen tar det cirka 10 minuter att promenera till mitt hem. 

Jag har vissa fysiska utmaningar men precis som de allra flesta barn i min ålder så tycker jag om att busa, leka och ha skoj! Jag åker gärna på promenader i min rullstol, leker inne eller ute tillsammans med dig , lyssnar på musik och på sångramsor, eller åker och tittar på folk i köpcenter.  Jag tycker också om att bada så du kommer även att följa med mig till badhuset. Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra dessa aktiviteter för mig, men du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, sondmatning och förflyttningar. Min familj åker gärna på semester ibland, därför ser jag gärna att du kan tänka dig att följa med på någon resa någon gång om året. 

Tjänsten är på 50% och du arbetar huvudsakligen 14-21 på vardagar och 9-21 på lördagar och söndagar. När jag har lov kan tiderna förändras något då jag även behöver assistans dagtid.  Schemat ser ut som följande:
Vecka 1: Onsdag 13.45-21.00 & torsdag 14.00-21.00
Vecka 2: Mån, tis & ons 14.00-21.00 samt lördag och söndag 9.00-21.00
Vecka 3:  Onsdag & tors 14.00-21.00
Vecka 4:  Måndag & fredag 14.00-21.00
 
För att passa hos mig söker jag dig tjej/kvinna som är rökfri och som ser arbetet som assistent som ett meningsfullt och roligt arbete där du vill stanna över tid.  Om du tycker om musik så är det ett jätteplus och du bör även vara simkunnig eftersom vi åker till badhuset ibland. 

Skicka gärna in din ansökan omgående då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under rekryteringstiden. Mitt assistansbolag, God Assistans, har kollektivavtal och vi erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- per år.  
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här:  
  
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta nicole@godassistans.nu

Ansökan