Personlig assistent till tonårstjej i Oskarshamn


Jag är en tjej i tonåren som bor tillsammans med min mamma, pappa och syskon någon mil utanför Oskarshamn. Jag har stora fysiska utmaningar och jag har stora svårigheter med kommunikation. Jag har därför en assistent hos mig dygnet runt, även på natten. Vissa tider är man två assistenter. Därför är det viktigt att man kan vara observant och se förändringar i mitt mående. Då jag uppfattar allt omkring mig och förstår allt som händer är det viktigt med ett tryggt bemötande, i en positiv anda som inkluderar skoj och närhet. Jag har inget talat språk så du behöver kunna vara lyhörd för mina kroppsliga signaler och ha lätt för att lära dig saker. På grund av omfattningen av min funktionsnedsättning är jag mest hemma, jag har svårt att klara och orka aktiviteter utanför hemmet. Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig. Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, matning och förflyttningar och mycket omvårdnad som är av mer sjukvårdande karaktär. Du måste känna dig trygg att vara ensam med mig om mina föräldrar är iväg på jobb eller skjutsar syskon på aktiviteter.

Nu söker jag tillökning i mitt assistansteam och jag söker dig som vill arbeta cirka 75-100 %. Schemat är rullande. Individuell lön. Tjänsten ska tillsättas från 1 januari.
 
För att passa hos mig söker jag dig som är rökfri och har körkort med tillgång till bil.  Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare. Det är viktigare att du har en sund och trygg inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet. 

Skicka gärna in din ansökan omgående då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under rekryteringstiden. Mitt assistansbolag, God Assistans, har kollektivavtal med KFS och vi erbjuder friskvårdsbidrag på 4000 kr per år.  
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här:  
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta johanna@godassistans.nu

Ansökan