Personlig assistent till 10-årig flicka, Oskarshamn

Jag är en tjej i 10-årsåldern och bor tillsammans med min familj i centrala Oskarshamn. Du kommer att vara anställd av God assistans men utför själva jobbet i mitt hem, på väg till eller från skolan eller på olika aktiviteter utanför hemmet. Jag är autistisk och har svårt att tolka och förstå min omgivning. Jag har därför assistans en stor del av min vakna tid. Jag söker nu en assistent som är en tjej i åldern 25-40 år. Du ska vara ansvarstagande och kunna läsa av mina signaler men ändå vara lekfull och ha nära till ett skratt.

KÄNNER DU IGEN DIG?
Vi på God Assistans ser att du har erfarenhet av att arbeta med personer som behöver ett bemötande där man är lugn och inger trygghet då flickan har en funktionsnedsättning inom autismspektrumet. Du behöver vara ödmjuk och du är lyhörd. Du arbetar med ett lågaffektivt förhållningssätt och att man kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du behöver kunna förutse, planera och ligga steget före. Det är viktigt att du har körkort.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Vi söker en person som kan jobba cirka 85-95 %, anställning tillsvidare. Du kan jobba varierade arbetstider, tidiga morgnar, dag och kväll alla dagar i veckan. 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, avtalsenliga semestervillkor och ett branschens bästa och högsta friskvårdsbidrag på 4000 kr. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
På God Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell 
OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde i vår, så sök omgående! Urval och intervjuer kommer ske löpande. 

Har du några frågor så kontakta God Assistans - Johanna på 0491-465191 eller johanna@godassistans.nu

Ansökan