Vi söker en kreativ och aktiv tjej/kvinna som vill jobba med våran 19-åring!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Är du en person som gillar att arbeta med att göra skillnad, ge en annan människa stöd och glädje i vardagen? Är du fantasifull och med hjärtat på rätta stället? Är du punktlig och ordningsam, har du både energi och glädje med dig på arbetet? Då kanske du är den vi söker !

Du kan få chansen att arbeta vissa eftermiddagar och kvällar under vardagar med den här härliga tjejen då hon slutat skolan. Samt vissa helgdagar och kvällar.

Arbetat kan se ut så att du hämtar henne på skolan och ni gör någon aktivitet tills det är dags att åka hem. Väl hemma gör ni tillsammans ett schema på hur eftermiddagen och kvällen ska se ut. Du ska vara delaktig och drivande i aktiviteter som te.x pyssla, baka, handla, laga mat och andra hushållssysslor.
Olika träningsaktiviteter som fotbollsträning, gympa, bad och promenader förekommer flera gånger i veckan. Familjen är viktig, så att kunna samspela bra med familj och andra anhöriga är viktigt.

Arbetsplatsen ligger 1 mil utanför Skellefteå så det är bra om du har körkort och tillgång till bil.

Varmt välkommen med din ansökan - skicka in CV och personligt brev idag!
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor kontakta :
ulrika@godassistans.nu


Ansökan