God Assistans söker personliga assistenter till 16-årig kille i Falun

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Jag är en 16-årig kille som går i gymnasiet i Borlänge. Jag bor mellan Falun och Borlänge.
I skolan har jag skolassistent och hemma har jag också assistans. Jag behöver en rolig, glad och framförallt en ansvarsfull assistent. Personlig lämplighet väger tyngst. 
Helst vill jag ha killar som arbetar med mig, men är du en tjej som vill söka och det visar sig att vi passar ihop så är det något jag skulle kunna överväga. 
Du måste ha tillgång till körkort och bil.
Vi har husdjur hemma så om du tycker om djur så är det ett stort plus. Det finns hund, katt och även häst i min närhet så du kan inte vara allergisk.
Jag behöver hjälp och stöd med det mesta i min vardag. Personlig hygien med dusch, påklädning, måltider mm ingår som rutin dagligen.
Kommunikation är en stor del av arbetet, så att du kan svenska språket bra är ett krav. 
Jag behöver dig som är lyhörd, flexibel och tar mycket egna initiativ. Jag kan gå själv men behöver stöd vid trappor och vissa förflyttningar. 
På min mage har jag en knapp där jag får större delen av min mat dagligen genom en slang, så det får du också hjälpa mig med.
Jag är en aktiv person och gillar att vara ute i naturen och promenera. Träning på gym och bassängträning sker också några dagar i veckan.
Film, musik och teater är några av mina intressen. 

Arbetstider vardagar är idag kl.15-23, samt varannan helg. Helgerna arbetar man mellan 9-19 och tiderna kan variera. 
Skoltiden är oftast mellan 8-15. 
Eventuellt kommer jag under nästa år få ha mina assistenter på natten. Det blir inte vaken natt utan jourtid/väntetid då.

Det blir din personlighet som avgör om vi kommer att passa ihop. Större delen av tiden sker i mitt hem nära min familj. 
Du blir anställd av God Assistans som har kollektivavtal, goda anställningsvillkor, generös friskvårdsförmån och utbildning vid behov. 

Vi kontaktar löpande de som blir aktuell för intervju och hör du inget så var du inte rätt person för tjänsten. 

Varmt välkommen att skicka in CV och personligt brev !

Ansökan