Nattjobb hos 14-årig fantastisk tjej i Stora Ursvik!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Vi förstärker nu vårt härliga team i Ursvik och söker en assistent heltid och natt! 
 
Hej du glada och sociala människa!
Jag är en tjej på 14 år som fick en hjärnblödning vintern 2016 och nu söker jag en ny medarbetare till mitt team som vill hjälpa mig, stötta mig och peppa mig på min resa tillbaka och i min vardag! Jag fortsätter att göra framsteg, men kampen fortsätter varje dag och för att vi ska bli bästa gänget letar jag nu efter dig som är: 

  • Kvinna, mellan 20-30 år
  • Du bör tala och skriva svenska flytande för att kommunikationen mellan oss ska fungera optimalt. Jag går i skolan dagtid och behöver ibland hjälp med att göra skolarbeten. 
  • Initiativrik och har förmågan att se möjligheterna istället för hinder. Du kommer att få möjligheten att förändra mitt liv på ett positivt sätt och bara din fantasi sätter gränserna. Du får inte vara rädd för att göra fel. Hugg tag i saker, hellre försöka och göra fel än inte försöka alls!
  • Rökfri
  • Har tålamod och är här och nu!
  • Glad, positiv och social 
Viss förflyttning ingår i jobbet, så det är bra om du är fysiskt stark och gillar att träna och hålla i gång. Vi använder hjälpmedel vid förflyttningar, såsom trapphiss, mobil lift och vid träning använder jag bla cykel och ståpirra. Jag älskar att lyssna på musik eller titta på favoritprogram när jag tränar och stretchar! 
Jag använder rullstol och har både en manuell och elrullstol. Jag äter själv men får ibland sondmat via peg i magen. På kvällen och morgonen behöver jag hjälp med bland annat  klädbyten och personlig hygien.  

Självklart får du en ordentlig introduktion och vi jobbar inte ensamma förrän både du och jag känner oss trygga. Jag behöver din hjälp kväll och natt, ibland även dag och eftermiddag. Viktigt att du kan vara lite flexibel när det gäller arbetstiderna och även kan hoppa in för de andra assistenter när det behövs! Vi tror mycket på att hjälpas åt i vår grupp!
 
Jag har väntetid/sovande jour 5,5 h/natt, som innebär en lägre ersättning just under den tiden, men oftast sover jag gott hela natten. Ibland vaknar jag för att vända på mig och då behöver jag lite hjälp. 
 
Jag bor i parhus i Stora Ursvik med mina föräldrar och storebror som är 16 år. Det är viktigt att du smälter in i vår vardag och trivs med oss alla. 
Jag är glad och positiv och hoppas att du också är det! Välkommen till oss  :-)

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så hör av dig till oss redan i dag!
 
Du erbjuds som anställd personlig assistent hos God Assistans:
 
-Goda lönevillkor
-Vidareutveckling i din yrkesroll
-Utbildning fortlöpande
-Generöst friskvårdsbidrag
-Trygghet via kollektivavtal
-Hälsoundersökning
 

Du behöver utdrag ur polisens belastningsregister för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Blanketten hittar du här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


 Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan