Assistent till 11 årig pojke i Malmö sökes på 25%

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

God Assistans söker nu en engagerad och ansvarsfull assistent till en 11-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina svårigheter positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  DU har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent!

Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor och barn med särskilda behov. Vår kund kan få epilepsianfall så det är ett stort plus om du har erfarenhet av detta i någon form. Du måste vara rökfri och ha god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du ska vara barnkär, fantasifull, stresstålig och lugn, samt ha ett öppet, socialt och positivt sätt i ditt arbete. Då arbetspassen sker mestadels i pojkens hem är det en självklarhet att du har respekt för den personliga integriteten. Personkemi med pojken och hans familj är viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på ca 25 % och är huvudsakligen förlagd på helger, men det finns också möjlighet att arbeta extra mitt i veckorna vid annan personals ledighet eller frånvaro. 

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård på minst 2000:- per år för våra anställda. 

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta nicole@godassistans.nu eller magnus@godassistans.nu 

Välkommen med din ansökan! 

Ansökan