Vår stjärna på Ekerö söker ny assistent - heltid och dag!


Hallå där omtänksamma, initiativrika och dedikerade person! 

Här har du ett riktigt toppjobb som personlig assistent till vår livsglada tjej på snart 8 år med flerfunktionshinder. 
Som assistent är du hennes viktiga stöd i vardagen och du kommer vara delaktig i upplägg och genomförande av motorisk, intellektuell och social stimulering.  Arbetet innebär också omvårdande uppgifter som medicinering, omhändertagande vid epileptiska anfall och att vara uppmärksam på allmäntillstånd och dagsform. 
Du får också möjlighet att hänga med till skolan under dagtid, en uppgift som är både lärorik och omväxlande!
  
Kontinuitet och trygghet är viktigt för vår tjej och vi söker nu därför någon med ambition att dela vår resa under längre tid. 

Erfarenhet i någon form är bra, men det är dina personliga egenskaper som är absolut viktigast.
Vi vill gärna att du beskriver dig själv som fantasifull, barnkär och trygg i dig själv. Att vara assistent till den här lilla tjejen innebär att vara en flexibel mångsysslare som tycker om att följa med på aktiviteter såsom ridning och bad. Vår tjej gillar även att busa, sjunga och ha kul varje dag! 
Personkemin är mycket viktig, likaså att du fungerar ihop med resten av familjen som består av mamma, pappa, lillebror och en lillasyster. Du är rökfri och har körkort. 
  
Tjänsten är HELTID och dagtid med tillträde omgående! 
Alternativt delar vi upp det hela på två härliga assistenter på 50% vardera, valmöjligheten och chansen att påverka är stor!
  
Vill du ha världens viktigaste jobb med vår kämpe? Vill du göra skillnad i hennes liv? 

Ansök redan i dag då urval sker löpande! 

Du behöver utdrag ur polisens belastningsregister för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Blanketten hittar du här: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Om God Assistans:
 
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har själv en son med flerfunktionshinder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan