Personlig assistent på heltid tills vidare i Oskarshamn

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

VI SÖKER EN PERSONLIG ASSISTENT TILL OSKARSHAMN,
tjänsten är på 100 % tillsvidare med tillträde omgående.

Uppdraget är hos en man i 60-årsåldern. Du kommer att utföra själva jobbet i hans hem eller på olika aktiviteter då han på grund av sjukdom är han assistansberoende och behöver hjälp med all sin ADL och alla de olika göromål som vardagen innebär.  Han har oftast stöd av två assistenter.

KÄNNER DU IGEN DIG?
För vår kund är det viktigt att du är serviceinriktad och förstår hans integritet. Vi söker dig som har ett flexibelt tänk och som ser möjligheter. Det är viktigt att du kan vara professionell som personlig assistent. Du ska vara lugn, empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa.
 
Du måste ha körkort för den här tjänsten. Du ska vara rökfri. Du är inte allergisk mot pälsdjur då mannen har katt och hund i hemmet.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Vi söker en person som kan arbeta 100 %. Arbetstiderna är schemalagda, fördelade över veckans alla dagar. 

LÖN

Du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell 
OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde efter överenskommelse, så sök omgående! Urval och intervjuer kommer ske löpande. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Vår kund vill att du visar utdrag ur belastningsregistret. Därför vill vi gärna att du som söker tjänsten och blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Sista ansökningsdag är 2019-09-30


För frågor kontakta Johanna Andersson på johanna@godassistans.nu

Ansökan