Lekfull personlig assistent sökes till liten pojke. Östermalm c:a 10-15 tim/vecka


God Omsorg  - en del av God assistans,  bedriver avlösarservice och ledsagarservice för kunder i vissa kommuner. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom  bland annat assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Vi söker en personlig assistent till en liten pojke på 3,5 år. 

Han bor tillsammans med sina föräldrar och en lillasyster på Östermalm. På grund av prematur födsel har han ibland andningssvårigheter och han har även autism. Han är mycket lugn och har inget tal.

För att stötta honom så söker vi nu en lekfull assistent, du kanske är utbildad fritidsledare eller har någon annan typ av pedagogisk utbildning.
Eller så går du just nu en utbildning som är relaterat till detta arbete och vill få erfarenhet som komplement till utbildningen.

Din ålder och ditt kön är oviktigt så länge du är en glad och gärna sprallig person som kan hjälpa till med att motivera den lilla pojken till aktiviteter.
Du måste givetvis älska att arbeta med barn för att söka detta jobb. 

Dina arbetstider kommer att fördelas på några eftermiddagar i veckan och det kan bli aktuellt med något pass på helgen emellanåt. Vi beräknar att det blir mellan 10-15 timmar per vecka.

Enligt lagen om registerkontroll och God Omsorgs policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Ansökan