Ansvarsfull assistent till 4årig kille


Ansvarsfull personlig assistent sökes till 4-årig kille.
Vi har en liten kille på 4 år som på grund av en mycket ovanlig diagnos ej har ett talat språk, han har en utvecklingsstörning och autistiska drag. Till växten är han lång för sin ålder och behöver stöttning i förflyttningssituationer då motoriken inte alltid hänger med. 

På vardagarna går han i förskola och några eftermiddagar per vecka så brukar hans personliga assistent hämta honom och på vägen hem så tar de gärna en sväng via någon park. Han mår bra av att vara ute och genom lekar så lockas han att träna både motorik och förståelseförmågan. Det är en förutsättning att du som söker detta arbete tycker om att vistas utomhus och att du är lekfull, kreativ och har förmågan att uppmuntra till delaktighet i olika aktiviteter.
Ofta har vi också nattassistans, vaken natt, mellan kl. 02-08/09.

När ni vistas i hemmet så ingår arbetssysslor såsom tillreda och ge mellanmål och enklare måltider, blöjbyten, lekar och träning och även här måste du besitta en motiverande förmåga för att uppnå bästa resultat. 
Emellanåt så önskar vi byta ut en vardag mot ett helgpass och detta bestäms i överenskommelse med dig. 

Som person så är du lugn, ansvarstagande och proaktiv. Du har förmågan att hitta alternativa lösningar om du märker att det du provar ej fungerar. Du har en bra helhetsblick och ser mer än bara individen, då en viktig del av din arbetstid kommer att vara i hemmet. Självklart så besitter du förmågan att läsa av och ha viljan att försöka förstå personer som ej har ett talat språk.
Det är bra om du har erfarenhet från liknande arbeten men störst vikt läggs vid dina personliga förutsättningar.

Vi söker efter en kvinnlig assistent som vill arbeta varierande tider. Natt, eftermiddag och helg på deltid.
Önskvärt är om du bor relativt centralt i Stockholm då arbetspassen både kan vara korta och långa.

Känner du att detta är något för dig så skicka genast in en ansökan via länken, då tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt ök.
Ange löneanspråk i din ansökan.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Ansökan