Avlösares sökes till liten pojke. 20 h per månad


God Omsorg  - en del av God assistans,  bedriver avlösarservice och ledsagarservice för kunder i vissa kommuner. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom  bland annat assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nuPersonlig assistent/avlösare till en charmig liten kille - deltid 20 tim/månad

Pojken är en glad och social person som älskar att lägga pussel, bygga lego, bollar och att lyssna på musik. Han gillar även att gunga, åka buss och tunnelbana och att titta på tåg. Han går själv men använder ofta vagn vid utflykter. Familjen bor centralt i Vasastan med mycket goda kommunikationer.

Du som söker bör ha erfarenhet av barn med epilepsi, utvecklingsstörning och/eller autism, yrkesmässig eller privat spelar ingen roll. Pojken behöver hjälp med det mesta i sin vardag men din allra främsta uppgift är att vara hans sällskap och hålla koll så han inte smiter iväg eller gör något farligt. Du bör vara beredd på att jobba både i hemmet och utomhus med att leka och hitta på aktiviteter.

Tjänsten är på 20 tim/månad med pass främst på helger och vissa vardagar, då främst måndagar och onsdagar sen eftermiddag/kväll.

Tveka inte att skicka in din ansökan om du tror att du är rätt person för uppdraget! Urval görs löpande och tillträde sker enligt ö.k.
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Ansökan