Vi söker personliga assistenter till Oskarshamn

Vi söker dig som vill vara assistent  hos  en av våra assistenter i Oskarshamn, tillträde senast 1 augusti. Mannen du ska arbeta hos är i 65-års åldern och bor i Oskarshamn. Han har assistans dygnet runt, på natten är det väntetid vissa timmar och under dagarna har han en del dubbelassistans. Mannen är rullstolsburen och funktionsnedsatt efter stroke. Du kommer att vara anställd av God assistans men utför själva jobbet i hans hem eller på olika aktiviteter.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. I augusti öppnade vi kontor i Oskarshamn. 
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: 
www.godassistans.nu 

KÄNNER DU IGEN DIG?
Vi ser att du är med fördel man men vi söker även kvinnor i åldern 25-60 år. Din personliga lämplighet är viktigast för oss och du behöver därför vara ödmjuk och lyhörd samt arbeta med ett lågaffektivt förhållningssätt och kunna behålla lugnet även i stressiga situationer. Det är viktigt att du klarar av en varierande dag där tempot kan växla. Mannen har katt, du bör därför inte vara allergiker. Bor du utanför Oskarshamn måste du ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till och från jobbet med hänsyn till arbetstiderna.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Vi söker en personer som kan arbeta 70-100 %, tills vidare. Du kan jobba varierade arbetstider, alla dagar i veckan på ett rullande schema.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, avtalsenliga semestervillkor och ett branschens bästa och högsta friskvårdsbidrag på 4000 kr. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
På God Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell 
OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde enast i början av i början av augusti, så sök omgående! Urval och intervjuer kommer ske löpande. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Sista ansökningsdag är 2019-07-15.


För frågor kontakta Johanna Andersson på johanna@godassistans.nu

Ansökan