Personlig assistent dagtid mån-ons sökes i Burträsk

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Personlig assistent dagtid mån-ons sökes i Burträsk 

Vi söker nu dig som vill arbeta med en kund till oss måndagar till onsdagar under dagtid då våran kund är på sin dagligaverksamhet i Burträsk.
Du bör vara lyhörd och lugn. Vi ser gärna att du bor i Burträskområdet då det underlättar för dig att ta dig till och från arbetet men det absolut viktigaste är att vi finner den rätta personen för våran kund.

Kunden är en man i  20 års åldern som behöver hjälp av en personlig assistent men bland annat på och avklädning, måltider, kommunicera med andra, dagliga promenader, kunden gillar även att sitta på golvet, så du bör vara i god fysisk form då lyft kan förekomma.

Sök denna deltidstjänst redan idag, urval sker löpande under ansökningstiden.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

 

Ansökan