Personlig assistent till pojke i Älvsjö 75-100% dag och vaken natt


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Assistent till 8-årig pojke i Älvsjö - Natt

Vi söker en personlig assistent till en liten kille som är 8 år. Han har ett stort omsorgsbehov med bland annat andningsbesvär samt epilepsi - som personlig assistent har du en mycket viktig roll i hans liv. 

Det är viktigt att du orkar lyfta honom när det behövs och du hjälper även till med exempelvis enklare medicinering och sondmatning via magknapp.
Nattetid består dina arbetsuppgifter i huvudsak att vaka över honom.

Arbetstiden kommer att vara varierande mellan dagtid, kvällstid och vaken natt.

Föräldrarna till barnet ser gärna att du som söker är person med erfarenhet av att arbeta och ta hand om svårt sjuka barn. Ett plus är om du har erfarenhet av att ta hand om barn med neurologiska åkommor som epilepsi och andningsproblematik. Det viktigaste är dock personkemin mellan dig, barnet och föräldrarna. Du bör ha en lugn och varm personlighet och det är viktigt att du visar ansvarskänsla samt respekt för personlig integritet. Att din arbetsplats samtidigt är någon annans hem är en viktig balans att kunna hantera. I samband med anställning erbjuds du självklart relevant introduktion. Du som söker ska vara helt rökfri! Familjen bor i Älsvjö.
Har du vad som krävs för att göra ett bra jobb kan vi erbjuda ett utmanande arbete i en mycket trevlig familj. 

Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annons så vänta inte med att skicka din ansökan. 
God Assistans har kollektivavtal via KFS och vi erbjuder goda lönevillkor och friskvårdsbidrag.
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Ansökan