Vi söker en ansvarsfull lekkompis till charmig 10-åring ca 2 pass/vecka

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker en assistent på ca 2 pass/vecka till en charmig 10-åring.

Arbetstiderna är förlagda antingen vardagar ca 16-19 alternativt helg ca 9-12. 

Denna glada och charmiga kille på behöver en assistent som hjälper honom med stöd i sin närhet. Han behöver hjälp med det mesta i allt från att äta till att leka. Han  har ett stort intresse för lek och du som assistent måste tycka om att leka och kunna bjuda på dig själv. I gengäld har du denna härliga killes fulla uppmärksamhet under de timmar du jobbar. Som hans assistent är din uppgift att hjälpa honom att njuta av livet som 10-åring!

Vi söker dig som är en ungdomlig, glad, positiv och ansvarfull tjej eller kille med barnasinnet kvar, men också med en stor dos ansvarskänsla. Vår 10-åring behöver ha din fulla uppmärksamhet under hela ditt arbetspass.
Du är rökfri. 
Familjen bor söder om söder med bra kommunikationer till både mamma och pappa.

Tveka inte med att skicka in din ansökan om du tror att detta kan vara något för dig! Tillträde snrast enligt ö.k. Intervjuer görs löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Du blir anställd av God Assistans som erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, individuell lönesättning och självklart följer kollektivavtalet. 

 

Ansökan