8 årig grabb i Lund söker assistent 50% med start i juli.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Nu söker jag omgående en engagerad och initiativrik assistent till mitt assistansteam. Jag är en grabb på 8 år som bor tillsammans med mina föräldrar i Lund. Jag är född med en hjärnskada och i behov av hjälp med det mesta i livet. När du arbetar som assistent hos mig kommer du att hjälpa mig med daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning. Jag är en aktiv kille som tycker om att bada, läsa böcker och att vara utomhus. Som min assistent är det toppen om du är kreativ, initiativtagande och kan uppmuntra till aktiviteter som passar min dagsform. Det är ett plus om du har erfarenheter av liknande arbete med människor eller barn med särskilda behov. Då lyft förekommer bör du vara fysiskt stark och det är också ett önskemål att du är rökfri. 

En av våra assistenter kommer gå på föräldrarledigt i sommar och därför söker vi dig som vill arbeta  50% och tjänsten går utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning. Du börjar vanligtvis ditt skift runt 14 eller 16 och slutar senast klockan 20.00.  Helger förekommer på ditt schema och då arbetar du vanligtvis mellan 9-17. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat och sträcker sig minst till årskiftet. 

Vi har kollektivavtal med KFS och erbjuder generösa förmåner i form av friskvårdsbidrag på minst 2000:- per år. 

Välkommen in med din ansökan!   
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ . Det är bra om du inför eventuell intervju har förberett med att beställa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan