Kvinnlig personlig assistent till 10-årig flicka

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Vi sök er nu extrapersonal och sommarvikarier till en liten tjej på Umedalen.

I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik och då förflyttningar ska ske så använder du en lyft.

Arbetstiderna är antingen 07-15 eller 15-21 på vardagarna, och 14-19 på lördagarna.
Intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan.
På sommaren är det mysigt att gå på promenad men nu på vintern så tar vi färdtjänst eller ultrabuss om vi ska åka iväg någon stans.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av omvårdnad. Vi vill givetvis att du är rökfri och att du är flexibel att kunna hoppa in då det blir lediga pass. Du får gärna vara mamma själv så du har erfarenhet att ta hand om ett barn, men det är inget krav.

Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

 

Ansökan