Söker personlig assistent som vill ha ett viktigt och meningsfullt jobb!Tjänstgöringsgraden är heltid.
 
Jag söker dig som ser yrket personlig assistent som ett meningsfullt och viktigt jobb.

Din uppgift är bl.a annat att vara länken mellan de begränsningar funktionsnedsättningen innebär och ett liv utan funktionsnedsättningar.
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på skapa goda relationer samt arbetet bygger på mitt självbestämmande och min integritet.
Service och lyhördhet är i fokus. Det är viktigt att du har förståelse för att arbeta i någons hem. Att du som söker känner och förstår att alla har rätt till ett kvalitativt liv. Fokus på individen och viljan att arbeta utifrån mina behov och önskemål. 

Att efter ett arbetspass ska gå hem med en känsla av att man gjort skillnad. Att du är en person som verkligen vill arbeta som assistent och ser det som ett långsiktigt uppdrag är det som väger tyngst. 
Det är också viktigt att du är trygg i dig själv, van att ta ansvar, och ser vad som behöver göras. Du bör bidra till en positiv atmosfär. Ha ett hjärta fullt med känsla för andra. Att du är lyhörd för mina behov. Glad, engagerad och motiverad. Och tänket vems skull gör jag mitt jobb för.

Du kommer att assistera mig med allt förekommande i vardagen ex handräckning, personlig omvårdnad, skötsel i ett hem, förflyttningar, köra min bil, kort sagt de saker och i situationer jag gjort ifall mina begränsningar inte funnits.
Mina intressen är smink, fika på stan och musik. Jag vill att du delar några av mina intressen. Jag har astma så du behöver vara doft fri. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Du ska ha slutfört gymnasial utbildning. 

Körkort 
Kvinnliga sökanden/ svenska flytande i tal och skrift
Doft fri
Tobaksfri
26-35 år

Är du en driven och engagerad person så finns på sikt goda möjligheter för dig att utvecklas och få ett arbetsledaransvar i gruppen. För dig som anställs så sker i såklart introduktion till en början.
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan och gärna med foto. Du ska kunna uppvisa referenser från tidigare arbetsplatser.

Välkommen att söka så snart du kan. Vi tillämpar löpande rekrytering eftersom tillträde sker omgående.

Ansökan