Assistent till härlig tjej på Ekerö - dagtid, ca 75%


Hallå du omtänksamma, initiativrika och dedikerade person!
 
Här har du ett riktigt viktigt arbete som personlig assistent till vår livsglada tjej på 7 år med flerfunktionshinder.
Som assistent är du hennes viktiga stöd i vardagen och du kommer ha ett stort inflytande i upplägg och genomförande av motorisk, intellektuell och social stimulering.  Arbetet innebär också omvårdande uppgifter som medicinering, omhändertagande vid epileptiska anfall och att vara uppmärksam på allmäntillstånd och dagsform.
Vi vill gärna att du också hänger med henne till den fantastiska skolan hon går i under dagtid!
 
Kontinuitet och trygghet är viktiga komponenter för vår tjej och vi söker nu därför någon med ambition att dela vår resa under längre tid.
Erfarenhet i någon form är bra, men det är dina personliga egenskaper som är absolut viktigast!
Vi vill gärna att du beskriver dig själv som fantasifull, barnkär och trygg i dig själv.  Att vara assistent till den här lilla tjejen innebär att vara en flexibel mångsysslare som tycker om att följa med på aktiviteter såsom ridning och bad. Vår tjej gillar även att busa, sjunga och ha kul varje dag!
 
Personkemin är mycket viktig, likaså att du fungerar ihop med resten av familjen som består av mamma, pappa och lillebror. Du är rökfri och har helst körkort.
 
Tjänsten är DAGTID och 75% med möjlighet till heltid på sikt, under introduktion och upplärning kommer du att få arbeta varierande tider enligt schema vi kommer överens om tillsammans!

Genomgående introduktion och upplärning kommer förstås att ingå i arbetet, och sker i hemmet.
    
Vill du ha världens viktigaste jobb med vår kämpe? Vill du göra skillnad i hennes liv?
Ansök redan i dag då urval sker löpande!

Du behöver utdrag ur polisens belastningsregister för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Blanketten hittar du här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Om God Assistans:
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har själv en son med flerfunktionshinder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan